Foto: Sweden Green Building Council.
Publicerat 4 maj, 2020

Sweden Green Building Council rekryterar Jimmy Möller

Jimmy Möller som ny chef för Miljöbyggnad på Sweden Green Building Council (SGBC). Han kommer närmast från Atrium Ljungberg och rollen som teknik- och energisamordnare.

Bakom rekryteringen av Jimmy Möller ligger en stark tillväxt för Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Företaget har under våren lanserat version 3.1 av Miljöbyggnad och inom kort släpps också Miljöbyggnad iDrift, en certifiering för hållbar fastighetsförvaltning.

– Hållbarhet är en väldigt viktig fråga för hela samhället. Där kan Miljöbyggnad aktivt bidra som ett kraftfullt verktyg för projekterings-, bygg- och förvaltningsskedet. Certifiering är ett väldigt bra sätt att få en oberoende validering av sin byggnad, säger Jimmy Möller.

[ Annons ]

Lotta Werner Flyborg, vd på Sweden Green Building Council, är nöjd över rekryteringen av Jimmy Möller.

– Vi har nyligen gjort en översyn av Miljöbyggad och uppdaterat certifieringen. Jimmys gedigna kunskaper och erfarenhet kommer att stärka oss ytterligare i detta viktiga skede, när vi hoppas att fler ska ta chansen att bidra till att vi når de svenska miljömålen, säger hon i ett uttalande.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]