Office One på Stockholm Arlanda Airport. Visionsbild: Sandellsandberg arkitekter.
Publicerat 3 juni, 2019

Swedavia hyr ut till Norwegian

Swedavia har tecknat ett femårigt hyresavtal med flygbolaget Norwegian om kontorsytor i nybyggda Office One på Arlanda. Inflyttningen är planerad till juni 2019.

Norwegian flyttar sin svenska administrativa verksamhet till nya Office One intill terminalerna och Skycity på Arlanda. Office One omfattar totalt 15 000 kvadratmeter och är Swedavias största satsning hittills på kontorsfastigheter i flygplatsnära områden. Byggnaden invigdes i maj 2019.

[ Annons ]

– Det är med stor glädje vi välkomnar Norwegian, en av våra största flygbolagskunder, till Office One. Vi är stolta att kunna erbjuda tillväxtmöjligheter i form av attraktiva, terminalnära kontorsytor för våra flygplatspartners. Effektiva kommunikationer genom läget på Stockholm Arlanda Airport i kombination med flexibla kontorslösningar är mervärden som efterfrågas allt mer, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system.

Andra hyresgäster i Office One är bland andra United Spaces, Dovista Sverige, Babcock Scandinavian AirAmbulance och expressleveransföretaget Jetpak.

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]