Foto: Sweco
Publicerat 26 april, 2019

Sweco rekryterar dubbelt

Sweco Olof Stålnacke och Katarina Grönwall till finanschef respektive kommunikationsdirektör. Båda tar samtidigt plats i Swecos ledningsgrupp.

Olof Stålnacke kommer närmast från Coor och rollen som IR-direktör. Han har nära 30 års finansiell erfarenhet från såväl tjänstesektorn som noterade bolag. Han har dessutom lång erfarenhet av att jobba i internationell miljö. Han tillträder rollen som finanschef senast den 1 november.

[ Annons ]

– Olof Stålnackes erfarenhet kommer att vara väldigt viktig under Swecos nästa tillväxtfas. Ledningsgruppen och jag ser fram emot att välkomna Olof och att ha ett nära samarbete med honom när han börjar hos oss, säger Åsa Bergman, Swecos vd och koncernchef.

Katarina Grönwall kommer från 10 år på Skanska, varav sju år som kommunikationsdirektör. Hon har enligt Sweco en bred kunskap om projektutveckling och byggbranschen.

– Katarina Grönwall har solid ledarskapskompetens med en hög grad av resultatorientering och affärsfokus och jag ser fram emot att få välkomna henne till Sweco. Katarina kommer att fortsätta att utveckla Swecos varumärke som det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa, säger Åsa Bergman.

 

 

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]