Foto: Sweco
Publicerat 9 januari, 2019

Sweco rekryterar Åsa Machado

Åsa Machado är ny affärsområdesansvarig för miljöer för lärande på Swecos arkitekter. Hon kommer närmast från Origo Arkitekter.

Med rekryteringen av Åsa Machado hoppas Sweco förflytta sin positionering inom miljöer för lärande på ett strategiskt sätt.

[ Annons ]

– Jag tror att vi tillsammans kan utveckla vår verksamhet till att bli en av landets främsta inom området. Hennes erfarenhet, engagemang och renommé kommer att bidra till den förflyttningen. Vårt samhälle står inför stora utmaningar inom detta område och då behövs krafter som Åsa som kan hjälpa till och driva dessa frågor säger Margareta Gelius, regionchef för Swecos arkitekter.

Åsa Machado tillträder sin tjänst i februari, efter nio år som delägare och personalansvarig i på Origo Arkitekter.

–  Samarbete i breda nätverk kring skolbyggandet, för gemensam omvärldsbevakning, analys och utbyte är både nödvändigt och inspirerande. Vi behöver samla både kunskap och kraft inför den omfattande skolutbyggnaden vi står inför. Jag ser mycket fram emot att få bredda min plattform inom Swecos stora och mångsidiga organisation, lokalt, nationellt och internationellt, säger Åsa Machado.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]