[ Annons ]

Hösten 2014 går flyttlasset för Svevia. Kommunikationerna, lokalerna och servicen i närområdet lockar företaget till Solna Business Park.
Publicerat 25 februari, 2014

Svevia flyttar till Solna Business Park

Hösten 2014 går flyttlasset för Svevia. Kommunikationerna, lokalerna och servicen i närområdet lockar företaget till Solna Business Park.

Svevia lämnar Solna Strand och flyttar in i moderna lokaler på 1 900 kvm på Svetsarvägen i Solna Business Park. Det var moderna lokaler, service i närområdet och kommunikationsläget som ledde fram till beslutet.

[ Annons ]

– Det blir både roligt och spännande för Svevia att flytta till Solna Business Park. Den geografiska placeringen och de moderna, flexibla lokalerna var, i förhållande till övriga områden och lokaler vi tittat på, bäst för vår verksamhet och våra medarbetare. Vi ser också fram emot att få Fabege som hyresvärd då de genom hela processen visat prov på lyhördhet och professionellt bemötande, säger Marcus Skoglund, vd Svevia Fastighet AB.

Lokalerna kommer att anpassas efter Svevias behov och bära en tydlig Svevia profil.

– Vi är stolta över att Svevia flyttar till Solna Business Park, som är inne i en spännande och expansiv fas. Området får löpande ett bredare serviceutbud och det sker en förnyelse utav såväl fastigheter som platser. Invigningen av den nya tvärbanestationen på huvudgatan i höstas är också ett gott exempel. Allt detta sammantaget bidrar till stadsdelens ökade attraktivitet och vi ser ett kraftigt ökat intresse från många nya företag, säger Urban Sjölund, fastighetschef, Fabege.

Solna Business Park är en stadsdel med många stora företag. I januari aviserade Pontus Frithiof att han öppnar en Pocket-restaurang i området och relativt nyligen öppnades både en vårdcentral och ytterligare ett hotell.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]