Aranäs Fastigheter i Kungsbacka har mest nöjda hyresgäster
Publicerat 12 februari, 2016

Sveriges bästa hyresvärdar utsedda

Aranäs fastigheter och Skövdebostäder var två av bolag som fick mest utmärkelser när fastighetsbranschens ”Oscarspriser” – Kundkristallen delades ut.

Kundkristallen är ett benchmarkpris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Alla nomineringar och vinnare är utsedda av hyresgästerna själva.

[ Annons ]

Priserna delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service under 2015 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorierna Service, Produkt och Profil. Vinnare utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Bolaget med flest nöjda hyregäster var Aranäs, den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av ca 2000 lägenheter och ett stort antal lokaler, bland annat köpcentrat Kungsmässan med över 90 butiker.

För elfte året i rad delades fastighetsbranschens prestigefyllda pris, ”Kundkristallen”, ut på Berns Salonger i Stockholm och för verksamheten 2015 fick dessa bolag priserna:

HÖGSTA SERVICEINDEX 2015:

Aranäs Fastigheter (500 – 2999 lägenheter)

AB Skövdebostäder (3000 – 8999 lägenheter)

AB Stångåstaden (9000+ lägenheter)

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX 2015:

AB Nykvarnsbostäder och Senäte (500 – 2999 lägenheter)

Wallenstam AB (3000 – 8999 lägenheter)

Hyresbostäder i Norrköping AB (9000+ lägenheter)

HÖGSTA PRODUKTINDEX 2015:

AB Skövdebostäder

HÖGSTA PROFIL 2015:

AB Skövdebostäder

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX LOKALER 2015:

Elof Hansson Fastigheter

HÖGSTA SERVICEINDEX LOKALER 2015:

Aranäs Fastigheter

HEDERSKRISTALLEN:

Fastighets AB L E Lundberg

Motivering: ”Att behandla sina hyresgäster som viktiga prioriterade kunder är en självklarhet för Fastighets AB L E Lundberg. Man genomför kontinuerligt undersökningar och använder kundernas synpunkter på ett föredömligt sätt i verksamhetsstyrningen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]