Ett svenskt byggbolag är i dag den marknadsledande utvecklaren av bostäder i Tyskland. Se vilket här.
Publicerat 15 juni, 2011

Svenskt bolag störst på bostadsutveckling i Tyskland

Ett svenskt byggbolag är i dag den marknadsledande utvecklaren av bostäder i Tyskland. Se vilket här.

Svenska NCC är i dag den marknadsledande utvecklaren av bostäder i Tyskland. Det framgår av en årlig kartläggning av den tyska fastighets- och bostadsmarknaden som nyligen publicerades i den tyska fastighetstidningen Immobilien Zeitung.

[ Annons ]

– Vi är stolta över att vi klivit förbi flera av de största byggföretagen inom bostadsutveckling och vi kommer jobba vidare med att ytterligare stärka våra marknadsandelar på den tyska marknaden, säger Olle Boback, VD för NCC Housing i Tyskland.

NCC har varit verksam på den tyska bostadsmarknaden sedan 1993 och utvecklar bostäder i utvalda större städer i Tyskland, till exempel Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Köln och Leipzig.

– Vi har koncentrerat vår verksamhet till städer där det finns en stabil arbetsmarknad och tydlig tillväxt. Vårt erbjudande omfattar bostäder till överkomliga priser för en bred grupp konsumenter som vill investera i en egen bostad, samt till investerare av flerfamiljshus för uthyrning, säger Olle Boback, VD för NCC Housing i Tyskland.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]