[ Annons ]

Nils Rydh. Foto: Svenska Hus.
Publicerat 23 mars, 2021

Svenska Hus stärker inom projektutveckling

Svenska Hus rekryterar Nils Rydh, som får operativt ansvar för bolagets projektutveckling genom att stötta regionerna och skapa nya projekt- och affärsmöjligheter.

Nils Rydh kommer närmast från Wilfast, där han arbetat medförvaltning och transaktioner. 

Han har lång erfarenhet av fastighetsbranschen, inom förvaltning men framförallt inom transaktion och projektutveckling. De senaste 20 åren har Nils varit verksam på Alaska fastigheter där han varit med och utvecklat ett bestånd i Sisjöområdet i Göteborg och nu senast hos Wilfast där han varit drivande i företagets satsning på större logistikanläggningar i Sverige.

[ Annons ]

– Nils Rydh har tackat ja till att börja hos oss vilket vi är väldigt glada över. Nils kommer att bidra stort i vårt arbete med att säkerställa en spännande och värdeskapande projektportfölj, vilket är prioriterat för bolaget för att nå våra tillväxtmål, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Christer Holmén, styrelseordförande Svenska Hus, säger i ett uttalande att Nils Rydhs börjar erfarenhet och kontaktnät kommer att bidra till bolagets framtida tillväxt och stärka området inom projektutveckling. 

– Jag är hedrad och glad över möjligheten att få arbeta på Svenska Hus. Jag ser fram emot att kunna fokusera på projektutveckling inom alla regioner och där skapa nya projektmöjligheter som är till gagn för bolaget. Jag känner väl till Svenska Hus verksamhet och starka varumärke och ser fram emot att få börja och lära känna verksamheten och alla människorna, säger Nils Rydh.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]