Foto: Svenska Hus.
Publicerat 18 februari, 2020

Svenska Hus rekryterar affärsområdeschef

Maria Widenstedt är ny affärsområdeschef bostad på Svenska Hus i region Skåne. Hon kommer senast från Victoria Park och rollen som regionschef i Malmö.

Maria Widenstedt har mångårig erfarenhet av fastighetsförvaltning och har även varit regionschef för Göteborg på Victoria Park. Hon har även en bakgrund på fastighetsbolagen Staffanstorpshus, Heimstaden, ISS och Akelius. Hennes huvudsakliga geografiska inriktning har varit södra Sverige.

[ Annons ]

– Maria kommer att stärka oss och passa väl in i vår organisation med sitt personliga engagemang och långa erfarenhet, vilket kommer att bidra till vår fortsatta utveckling av företagets bostadsbestånd. Vi önskar Maria varmt välkommen till oss, säger Daniel Massot, vd, Svenska Hus.

Maria Widenstedt kommer vara stationerad i Landskrona och ansvara för bostadsbeståndet i Skåne, som utgör cirka 40 procent av Svenska Hus totala fastighetsvärde.

– Jag ser framemot att arbeta mer på hemmaplan igen och sätta mig in i Svenska Hus fastighetsbestånd i Skåne. Det ska bli väldigt givande att lära känna alla medarbetare och att tillsammans kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling av företaget, säger Maria Widenstedt, tillträdande affärsområdeschef bostad.

Ivana Stankovic, regionchef Skåne, Svenska Hus, är nöjd rekryteringen av Maria Widenstedt

– Jag vill hälsa Maria hjärtligt välkommen till Svenska Hus. Hennes kompetens och erfarenhet både inom ledarskap och bostadsförvaltning kommer att leda regionen och företaget framåt, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]