[ Annons ]

Foto: Svenska Hus.
Publicerat 4 mars, 2020

Svenska Hus ökar närvaron i Bromma

Svenska Hus köper tre fastigheter i Bromma, Stockholm. Fastigheternas totala uthyrningsbara yta uppgår totalt totalt 9 131 kvadratmeter.

Fastigheterna säljs av Mälö Fastigheter och ligger nära Svenska Hus regionkontor, där företaget äger flera fastigheter sedan tidigare.I och med detta förvärv äger och förvaltar Svenska Hus idag totalt 38 076 kvm i Bromma. Tillträder sker den 3 mars 2020.

[ Annons ]

– Idag är det oerhört viktigt att förvärva projekt till rätt pris och i rätt lägen. Området har en spännande tid framför sig och vi är nöjda över att ha förvärvat ytterligare fastigheter med utvecklingspotential i ett väletablerat och expansivt industriområde, säger Daniel Massot, vd Svenska Hus.

Husen är belägna i Ulvsunda industriområde, ett expansivt utvecklingsområde där bland annat Bromma Blocks utvecklas. Dessutom planeras en ny stadsdel vid Pripps gamla lokaler.

– Vi har en fortsatt ambition om att öka vår närvaro i Stockholm och i och med denna affär stärker vi vår närvaro i Bromma. Förvärvet har ett utmärkt läge där vi redan idag är etablerade, vilket skapar ett bredare utbud, möjligheter till utvecklingsprojekt och en effektiv förvaltning, säger Philip Wallgren, regionchef i Stockholm på Svenska Hus.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]