Foto: Svenska Hus
Publicerat 26 mars, 2019

Svenska Hus hyr ut till Aderans

Svenska Hus hyr ut 1 130 kvadratmeter till Aderans i Malmö. Avtalet är skrivet på sju år, till ett värde om cirka nio miljoner kronor.

Det handlar om lagerytor och lokaler för kontor och utbildning som utvecklats till hyresgästen i stadsdelen Sofielund i Malmö centrum.

[ Annons ]

Fastigheten, som kallas Fredriksborg, stod färdig 1896 och genomgår just nu en upprustning för att förvandlas till en modern fastighet med attraktiva kontor och plats för konstverksamhet.

Aderans Sweden erbjuder peruker, turbaner, skötselprodukter och tillbehör.

– Aderans har precis som fastigheten Fredriksborg en lång och anrik historia. Det är givetvis extra roligt att Aderans nu väljer ett samarbete med Svenska Hus för den fortsatta resan framåt. Det ska bli riktigt spännande att följa arbetet med att förvandla dessa ytor till nya anpassade kontor, utbildningslokaler och lager, säger Lars Jeppsson, uthyrare, Svenska Hus.

Aderans krav var en lokal som kunde spegla företagets verksamhet.

– När vi hittade lokalen på Ystadvägen 22, visade den en härlig kombination av tradition och anrik historia då den byggdes i slutet av 1800 talet, kombinerat med den potential att bli så som vi ville ha lokalen i utformning och känsla. Svenska Hus visade tidigt i processen att de ville hjälpa oss att skapa det som vi var ute efter, vilket har resulterat i ett kontor och lager som är anpassat till oss, snyggt, praktiskt och modernt med klassisk känsla. Just nu ser vi framemot att få komma på plats i våra nya fräscha och fantastiska lokaler, säger Ulf Rittemar, vd Aderans Sweden AB.

Lokalerna beräknas vara klara för inflyttning i september 2019.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]