Jöran Rydberg, affärsutvecklingschef. Foto: Svenska handelsfastigheter.
Publicerat 16 april, 2018

Affärsutvecklingschef till Svenska handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter har rekryterat Jöran Rydberg som ny affärsutvecklingschef. Han kommer närmast från en roll som projektledare på Cushman & Wakefield.

Jöran Rydberg har en bred erfarenhet inom bank, fastighetsförvaltning och transaktioner med ett förflutet på PBB Deutsche Pfandbriefbank, GE Capital Real Estate samt Cushman & Wakefield Capital Markets. Han efterträder Staffan Unge och tillträder tjänsten som affärsutvecklingschef den 20 april.

[ Annons ]

– Jag är glad att Jöran valt att ansluta sig till vårt team. Jöran har sammanlagt över tio års erfarenhet inom en rad för oss centrala områden som riskbedömning, finansiering, asset management, portföljförvaltning och transaktioner, vilket gör honom väl lämpad att leda vårt affärsutvecklingsarbete, säger Thomas Holm, vice vd vid Svenska Handelsfastigheter, i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att börja på Svenska Handelsfastigheter som har vuxit snabbt de senaste åren. Företaget har identifierat en intressant nisch och har en ambitiös agenda för tillväxt genom fortsatta förvärv och en växande projektutvecklingsportfölj, säger Jöran Rydberg.

Staffan Unge lämnar Svenska Handelsfastigheter för att bli Sverigechef för Barings Real Estate.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]