[ Annons ]

Benny Andersson, ny affärsutvecklingschef på Svenska Handelsfastigheter. Foto: Svenska Handelsfastigheter.
Publicerat 27 januari, 2022

Svenska Handelsfastigheter inrättar ny chefsroll

Benny Andersson är ny affärsutvecklingschef på Svenska Handelsfastigheter. Han kommer närmast från rollen som regionchef syd på samma bolag.

Affärsutvecklingschef är en nyinrättad position på Svenska Handelsfastigheter och syftet är att tillsammans med bolagets kunder verka för kundernas nyetableringar i Sverige.  

Samtidigt som Benny Andersson går in i sin nya roll har Svenska Handelsfastigheter rekryterat Per Nilsson till rollen som ny Regionchef Syd, som hämtats in från Thon Property, där han tjänstgjort som utvecklingschef. Dessförinnan har Per bland annat arbetat hos EFM samt drivit eget konsultbolag med tjänster inom fastighetsutveckling, uthyrning och förvaltning.

[ Annons ]

– Benny har under sina år på bolaget visat att han har driv och förmåga att skapa nya affärer till gagn både för oss och kunderna varför han blir utmärkt i sin nya roll. Per har lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och etableringsfrågor inom handel och blir därför en stabil efterträdare i regionchefsrollen, säger Monica Fallenius, fastighetsdirektör för Svenska Handelsfastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]