Thomas Holm, vice vd Svenska Handelsfastigheter. Foto: Svenska Handelsfastigheter.
Publicerat 14 maj, 2019

Svenska Handelsfastigheter förlänger med Rusta

Svenska Handelsfastigheter har tecknat åtta nya avtal med butikskedjan Rusta. Avtalen är på tio år vardera och omfattar runt 16 500 kvadratmeter handelsyta.

Avtalen är förlängningar och avser handelsplatser i Växjö, Skövde, Katrineholm, Mora, Falun, Bollnäs, Hudiksvall och Örnsköldsvik. Jozef Khasho, säkerhetsdirektör vid Rusta koncernen, är nöjd med de nya avtalen.

[ Annons ]

– Svenska Handelsfastigheter har en god förståelse för våra behov och erbjuder lokaler på platser som är intressanta för oss. Butikslokalerna är lättillgängliga och väl anpassade för vår verksamhet. Vi ser fram emot att långsiktigt fortsätta utveckla vårt samarbete med Svenska Handelsfastigheter, säger han i en kommentar.

Förlängningen av hyresavtalen gäller från och med den 1 maj 2019 och därmed ökar snitthyrestiden i Svenska Handelsfastigheters portfölj till 5,4 år.

– Vi är väldigt glada över att kunna stötta Rusta med handelsytor på platser med flöden och större volymer. Samarbetet innebär att Rusta är en av våra största hyresgäster samtidigt som Rusta är ett viktigt inslag i den butiksmix som vi gärna ser vid våra handelsplatser, Thomas Holm, vice vd för Svenska Handelsfastigheter.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]