[ Annons ]

Sven von Randow. Foto: Fastighetsägarna Stockholm.
Publicerat 26 oktober, 2016

Sven von Randow till Fastighetsägarna Stockholm

Sven von Randow är utsedd till ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm och efterträder Marie Öhrström som nu arbetar på Fastighetsägarna Sverige.

Sven von Randow tillträder tjänsten som chefsjurist på Fastighetsägarna Stockholm i januari 2017.

[ Annons ]

– Vi ser mycket fram emot Svens tillträde i januari och är övertygade om att vi med rekryteringen av Sven har träffat mitt i prick. Förutom Svens gedigna erfarenhet som jurist, besitter han också värdefull kunskap om bostads- och fastighetsmarknaden, säger Billy McCormac, vd Fastighetsägarna Stockholm, i ett pressmeddelande.

Sven har en jur.kand. från Uppsala universitet. Efter att han arbetat som jurist på landstinget i Uppsala län har han de närmaste åtta åren haft en roll som bolagsjurist på Sabo där han bland annat arbetat med fastighets- och nyttjanderätt gällande bostäder och lokaler.

– Jag känner mig glad och privilegierad över förtroendet att som chefsjurist driva fastighetsrelaterade frågor som är viktigare än någonsin, säger Sven von Randow. Jag hoppas kunna bidra med såväl min juridiska kunskap som det påverkansarbete jag varit en del av under min tid hos Sabo.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]