[ Annons ]

Svein Erik Lilleland. Foto: D. Carnegie & Co.
Publicerat 22 februari, 2018

Svein Erik Lilleland vd för D. Carnegie

Det blir Svein Erik Lilleland som tar över som vd för D. Carnegies. Han kommer från rollen som tillförordnad vd och styrelseledamot i samma företag.

Svein Erik Lilleland tar över efter förre vd:n Ulf Nilsson, som lämnade D. Carnegie hösten 2017.

[ Annons ]

– Jag ser fram mot att få fortsätta det påbörjade arbetet och tillträda som ny VD för Bolaget. Jag tror starkt på Bolagets affärsidé, att äga och förvalta fastighetsbestånd med en successiv upprustning av lägenheter i samband med den naturliga omsättningen av hyresgäster. Jag vill se en fortsatt stark tillväxt i Bolaget och ser ljuts på kommande utvecklingsmöjligheter och möjligheterna att växa. Bolaget är en viktig aktör när det gäller bostadsförsörjning och en stabil, kreativ och långsiktig partner med alla kommuner som vi samarbetar med, säger Svein Erik Lilleland.

Ordförande James Seppala säger att styrelsen är mycket nöjd över att Svein Erik Lilleland accepterat rollen.

– Vi är övertygade om att Svein Erik, med stöd av D. Carnegie & Co:s befintliga företagsledning, kommer att fortsätta verkställa Bolagets affärsplan och maximera värdet för samtliga aktieägare i D. Carnegie & Co på samma sätt som han bevisat sig kunna göra under sin interimperiod, säger han.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]