[ Annons ]

Jörgen Hermansson. Foto Svefa.
Publicerat 3 november, 2020

Svefa rekryterar affärschef

Jörgen Hermansson är ny affärschef för samhällsbyggnad och fastighetsutveckling på Svefa. Han kommer närmast från en tjänst på stadsledningskontoret i Göteborg.

Jörgen Hermansson har lång erfarenhet av stadsutveckling och kommunal organisation, med bland annat tio år som mark- och exploateringschef samt samhällbyggnadschef i Partille kommun. Han har även erfarenhet från den privata sidan med en bakgrund som fastighetsutvecklare på KF Fastigheter och NCC. Han tillträder sin nya tjänst den 18 januari 2021.

– Vi är väldigt glada att Jörgen Hermansson med sin gedigna bakgrund och erfarenhet har valt att komma till oss. Svefa upplever en stark efterfrågan efter rådgivning avseende stadsbyggnadsfrågor både kopplat till projekt och generellt. Jörgen kommer, med sin kompetens och förståelse för kommunala organisationers samspel med den privata marknaden, att kunna bidra med rådgivning inom ett brett område kopplat till stadsbyggnad och fastighetsutveckling” säger Helena Dalhamn, affärsomsrådeschef samhällsbyggnad och fastighetsutveckling på Svefa.  

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]