Susanna Höglund. Foto: Sabo
Publicerat 16 februari, 2017

Susanna Höglund blir Sabos nya ekonomichef

Bransch- och intresseorganisationen Sabo rekryterar Susanna Höglund till tjänsten som chef för finans- och ekonomienheten.

– De allmännyttiga bostadsföretagen är en mycket viktig förutsättning för en väl fungerande bostadsmarknad och bostadsförsörjning i hela Sverige. Jag ser därför fram emot att, i samarbete med Sabos medlemsföretag och medarbetare, få bidra till att utveckla allmännyttans uppdrag, säger Susanna Höglund, som idag är koncerncontroller på Stockholms Stadshus.

[ Annons ]

Sabos nya finanschef tar med sig gedigna erfarenheter. Susanna Höglund är civilingenjör med inriktning på fastighetsekonomi med mångårig erfarenhet av värderingsfrågor, investeringar och ägarstyrning, centralt placerad i Stockholms stad.

– Vi står inför stora och viktiga investeringar, både i bostadsbyggande och renoveringar. Susanna Höglunds erfarenheter och kunskaper kommer ytterligare stärka Sabos stöd till medlemsföretagen i de frågorna, det är mycket välkommet, säger Anders Nordstrand, vd för Sabo, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag.

Susanna Höglund tillträder tjänsten senast i maj.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]