Publicerat 24 maj, 2016

Ritar Cederquists nya kontor

Studio Stockholm Arkitektur har fått uppdraget att rita arkitektbyrån Cederquists nya kontor i centrala Stockholm. Konceptet för det nya kontoret blir ett ”Living Gallery”.

– Cederquist har ett modernt synsätt på sin verksamhet. Detta är något vi har tagit fasta på och som vi kommer att visualisera när det nya konceptet tas fram. Konceptet har vi valt att döpa till Living Gallery, vilket uppstått genom en kombination av living room och modern art gallery. Vi på Studio Stockholm ser fram emot ett fortsatt spännande samarbete, säger Marco Checchi, partner på Studio Stockholm Arkitektur.

[ Annons ]

Samarbetet med Cederquist inleddes 2014 med fokus på strategiutveckling och konceptualisering för kommande lokaler.

– Konst har varit en viktig del av vår identitet under en längre tid. Genom att ta fram konceptet Living Gallery tycker vi att Studio Stockholm lyckats fånga vårt DNA och utifrån det skapat ett koncept som känns som ”vi”, säger Tone Myhre-Jensen, vd på Cederquist.

Cederquist väljer att förnya sitt hyresavtal med Humlegården på Hovslagargatan 3 på Blasieholmen i Stockholm. Projektet väntas vara klart till våren 2017.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]