[ Annons ]

Foto: Strategisk Arkitektur.
Publicerat 9 juni, 2021

Strategisk Arkitektur stärker inom bostad

Kajsa Sundqvist är ny projekt- och kundansvarig arkitekt inom segmentet bostad på Strategisk Arkitektur. Hon kommer närmast från rollen som kreativ ledare på Arkitema Architects.

Som projekt- och kundansvarig arkitekt på Strategisk Arkitektur kommer Kajsa Sundqvist att leda bostadsprojekt och aktivt arbeta med företagets sälj och kompetensutveckling. Enligt Andreas Fries, affärsområdesansvarig bostad och partner på Strategisk Arkitektur har Kajsa Sundqvist en unik kompetens och en talang som ”förenar arkitektonisk skärpa med ett metodiskt, strukturerat och verklighetsbaserat synsätt.”

Kajsa Sundqvist tillträder sin roll i augusti och ska då hjälpa till att expandera ett av bolagets mindre men växande segment.  

[ Annons ]

– Hennes breda spektrum blir ett viktigt bidrag för att uppnå vårt mål om evidensbaserad och byggbar bostadskvalitet. Med Kajsas erfarenhet och inspiration i teamet kan våra kunder förvänta sig ökad kapacitet och styrka i att skapa byggbara, kvalitativa bostäder på sina marknader, säger han i en kommentar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]