Foto: Strategisk Arkitektur
Publicerat 23 september, 2019

Strategisk Arkitektur rekryterar teamansvarig

Hanna Palmgren är ny teamansvarig för Stadsutveckling & Bostad på Strategisk Arkitektur. Hon kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter.

Hanna Palmgren är utbildad på KTH i Stockholm och Goldsmith i London och hon tar samtidigt plats i Strategisk Arkitekturs ledningsgrupp.

[ Annons ]

– Hanna Palmgrens erfarenhet av ledarskap i kombination med ett starkt fokus på kvalitet och gedigna kunskaper inom stadsutveckling och bostad kommer att vara viktiga komponenter i Strategisk Arkitekturs pågående utveckling och tillväxt. Ledningsgruppen och jag ser fram emot att välkomna Hanna och att ha ett nära samarbete framåt för att stärka vår position på marknaden, säger Johanna Munck af Rosenschöld, vd på Strategisk Arkitektur.

Hanna Palmgren tillträder tillträder sin nya tjänst den 1 oktober, då efterträder Jan Ytterborn, som fortsätter i rollen som kundansvarig och affärsområdesansvarig för Stadsutveckling. Han är samtidgt fortsatt partner i Strategisk Arkitektur.

– Jag ser fram emot att utveckla alla engagerade medarbetare och att tillsammans stärka arkitekturen och projekten ytterligare genom värdeskapande processer i nära dialog med kunderna, säger Hanna Palmgren.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]