[ Annons ]

Publicerat 12 februari, 2013

Stor intresse för årets Fastighetsmässa

Den 20-21 arrangerar Easyfairs i samarbete med Fastighetstidningen och Fastighetsägarna årets Fastighetsmässa i Kistamässan. Utställningar, bostadsrättsprogram, paneldebatt om relining och mycket annat - i år är mässan större än någonsin.

– Vi har ett stort intresse och en stor efterfrågan för Fastighetsmässan. Det har varit överväldigande. Vi har fått rita ut och utöka monterytan flera gånger, säger Sara Aronsson, vid Easyfairs, projektledare för Fastighetsmässan 2013 till Fastighet och bostadsrätt.

[ Annons ]

Fastighetsmässan är nordens största mässa för fastighetsbranschen. Temat för årets mässa är ”Infrastruktur och fastigheter skapar tillväxt” och under den 20 och 21 mars kommer man bland annat kunna höra infrastruktur Catharina Elmsäter-Svärd och Pelle Björklund, Svenska bostäders vd, tala. Även Kristina Alvendal, vd Stockholm City Airport, kommer att tala på mässan. (Läs intervju med henne här.)

Fastighetstidningen kommer också närvara på mässan och arrangerar en paneldebatt om relining. Det finns en hel del som talar för att relining kan vara en del av lösningen för de stora upprustningsbehoven i fastighetsbeståndet. Inte minst reliningrapporten som visade att det faktiskt håller. Erik Hörnkvist, redaktionssekreterare på Fastighetstidningen, hoppas på en het debatt.

– För tio år sedan skrev jag de första artiklarna om relining. Då rådde det ett tämligen hätskt tonläge. Den traditionella VVS-branschen tyckte att man var en idiot som överhuvudtaget kunde upplåta spaltutrymme till något så oseriöst. Och reliningföretagen skällde ut en efter noter för minsta antydan om att det kunde finnas brister. Nu är tonläget ett helt annat, säger Erik Hörnkvist.

Läs mer om mässan här.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]