[ Annons ]

Mathias Lantz, ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder, kommer närmast från Uppsalahem. Foto: Stockholms studentbostäder.
Publicerat 8 september, 2017

Förvaltningschef till Stockholms studentbostäder

Mathias Lantz har tillträtt tjänsten som ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder. Han kommer närmast från Uppsalahem. 

Mathias Lantz har en lång erfarenhet av förvaltningsarbete med sina drygt nio år inom Uppsalahem. Han har bland annat arbetat som ansvarig för kommersiell uthyrning och som fastighetschef.

[ Annons ]

– Stockholms studentbostäder är ett spännande företag som under lång tid varit en viktig aktör på studentbostadsmarknaden, säger Mathias Lantz. Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att driva ambitiösa planer för att utveckla fastigheterna och att skapa bättre förutsättningar för att möta våra kunders förväntningar nu och i framtiden.

Stockholms studentbostäder är inne i en intensiv utvecklingsfas av sitt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Planen är att totalt kunna bygga 2 000 nya bostäder med en takt om 200-300 per år. Närmast står invigningen av 122 nya studentbostäder i området Strix i Solna i slutet av september. Ytterligare 126 nya bostäder färdigställs sedan i nästa etapp som beräknas vara klara för inflyttning i början av 2018.

Samtidigt pågår planering för utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget för fullt. Totalt planeras för cirka 800 nya studentbostäder med byggstart under 2018.

– Jag är väldigt glad att Mathias nu har börjat hos oss. Hans långa erfarenhet av förvaltning av studentbostäder tillsammans med hans unika driv kommer att bli viktigt för oss i utvecklingen av företaget och vårt erbjudande till våra hyresgäster. Mathias stora engagemang för utvecklingsfrågor inom branschen kommer verkligen vara en tillgång för oss, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]