Foto: Stenvalvet.
Publicerat 22 juni, 2021

Stenvalvet rekryterar förvaltningschef

Catrin Viksten är ny förvaltningschef på Stenvalvet. Hon kommer närmast från rollen som chef för utveckling av samhällsfastigheter på Magnolia Bostad.

Catrin Viksten började sin bana som lärare i matematik och studierektor, för att sedan sadla om till fastighetsbranschen där hon arbetat i många olika roller inom segmentet samhällsfastigheter, med såväl förvaltning som affärsutveckling.

– Catrin har en otroligt spännande och relevant bakgrund. Hon har erfarenhet av både kommersiell och teknisk förvaltning och hennes erfarenhet som brukare gör att hon förstår våra kunders affär i ett vidare perspektiv. Det gör att vi kan vässa vår förvaltning ännu mer, säger Maria Lidström, vd på Stenvalvet.

[ Annons ]

Catrin Viksten tillträder sin tjänst i september och får då det övergripande ansvaret för förvaltningen för Stenvalvets nord- och sydregioner, samt chef för hållbarhetsarbetet. Hon tar även plats i ledningsgruppen på Stenvalvet.

– Jag vill att vi ska vara kundens förstahandsval. När man har nöjda hyresgäster och jobbar långsiktigt, då bygger man de bästa affärerna. Det är viktigt att vara nära hyresgästerna och förstå deras behov, säger Catrin Viksten.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]