Bild: Stenvalvet.
Publicerat 5 december, 2018

Stenvalvet hyr ut till Skatteverket

Stenvalvet har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Skatteverket i fastigheten Vägbrytaren 1, K43, i Eskilstuna.

Skatteverket är sedan tidigare Stenvalvets hyresgäst med huvudkontor i en annan fastighet på orten. När deras förändrade lokalbehov uppstod kunde Stenvalvet erbjuda dem 2 800 kvadrat nyrenoverade och anpassade lokaler i K43.

[ Annons ]

K43 kommer att bli ett modernt kontorskvarter och en mötesplats för Eskilstunaborna. Här byggs 20 000 kvadratmeter kontorslokaler med restaurang, café och konferensanläggning i entréplanet.

Skatteverket flyttar in i december 2019.

– Att vi får möjligheten att bygga om för Skatteverket i K43 är väldigt roligt. K43 som är under utveckling blir en ny central mötesplats i Eskilstuna och att vi nu tecknat avtal med ytterligare en stor hyresgäst bekräftar att vi tänkt rätt i den vision vi har med det stora ombyggnadsprojektet. Vi är mycket glada över att Skatteverket återigen väljer en långsiktig fastighetsägare när de söker en ny lokallösning och hälsar dem varmt välkomna, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet, i en kommentar.

Skatteverket är sedan tidigare hyresgäst hos Stenvalvet på flera andra håll i landet. Det här är Stenvalvets andra stora hyresavtal som tecknas med Skatteverket i år.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]