Foto: Stendörren
Publicerat 6 februari, 2020

Stendörren rekryterar vd internt

Erik Ranje är ny vd för Stendörren Fastigheter. Han kommer närmast från rollen som vice vd och it-chef på samma företag.

Erik Ranje har även en bakgrund som chef över fastighetsinvesteringar på Danske Bank. Han tillträder sin tjänst den 5 februari 2020.

[ Annons ]

– Jag har arbetat nära Stendörren först som rådgivare och nu som CIO så det är med tillförsikt som jag tar över ansvaret för bolagets kommande utveckling. Stendörren har en fantastisk organisation och jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare få utveckla Stendörren till dess fulla potential. Tillsammans med bolagets anställda kommer jag fokusera på kärnverksamheten, projektportföljen och fortsatta förvärv, säger Erik Ranje i en kommentar.

Erik Ranje ersätter därmed Mikael Nicander, som bestämt sig för att gå vidare i karriären efter endast ett år på posten.

– När jag anställdes som vd för Stendörren var det med ett tydligt mandat att förbereda bolaget och organisationen för framtida tillväxt. Dessa förändringar är nu genomförda och när Stendörren nu går in i en ny fas har jag bestämt mig för att gå vidare, säger han i ett uttalande.

Anders Tägt, Stendörrens styrelseordförande, säger i en kommentar att Stendörren nu stärker sin organisation inom transaktion och kapitalmarknad.

– Jag vill tacka Mikael för hans tid och bidrag till Stendörrens förändringsarbete under det senaste året och önskar honom all lycka framöver. Erik har en gedigen bakgrund inom Investment Banking och Structured Finance vilket kommer positionera bolaget för kommande tillväxt.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]