[ Annons ]

Frej Adolph har utsetts till ny fastighetschef på Stendörren och Annica Holm Englund blir ny ekonomichef.
Publicerat 27 maj, 2016

Stendörren rekryterar fastighetschef och ekonomichef

Frej Adolph har utsetts till ny fastighetschef på Stendörren och Annica Holm Englund blir ny ekonomichef.

Frej Adolph är utbildad civilingenjör på KTH och har tidigare arbetat som Head of Asset Management på Valad och hyresgästsrådgivare på Tenant & Partner. Närmast kommer han från rollen som fastighetschef på Granen Fastighetsutveckling. Frej Adolph kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

[ Annons ]

Annica Holm Englund har utsetts till ekonomichef. Hon har en lång och gedigen erfarenhet från motsvarande roller i ett flertal branscher men med stor tyngdpunkt på fastighetsbolag, bland annat Hemsö och KF-fastigheter. Hon har även arbetat som auktoriserad revisor på Deloitte.

– Vi är oerhört glada över att knyta Annica och Frej till oss. Båda är välmeriterade och har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer på ett bra sätt förstärka och komplettera vår verksamhet. Med dessa rekryteringar står vår organisation väl rustad för framtidens möjligheter och utmaningar. Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta tillsammans med både Annica och Frej, säger Fredrik Brodin vd Stendörren Fastigheter AB.

Annica Holm Englund och Frej Adolph tillträder sina tjänster efter sommaren.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]