Pressbild: Stendörren.
Publicerat 23 mars, 2017

Stendörren hyr ut konceptfastighet till Nacka Energi

I Stendörrens fastighet Point Nacka på Ryssviksvägen 2 blir Nacka Energi hyresgäst. Det är den första av en rad konceptfastigheter inom fastighetsförädling som kommer att utvecklas i området.

Under 2017 planerar Stendörren ytterligare två konceptfastigheter som innefattar en förädling av kontorsfastigheter i attraktiva geografiska lägen.

[ Annons ]

Stendörren har i samband med lanseringen av den första fastigheten tecknat nytt hyresavtal med Nacka Energi med planerad inflytt under 2018. Avtalet avser cirka 2 000 kvadratmeter fördelade på kontor, lager och verkstad. Lokalerna kommer att totalrenoveras med moderna ytor med mycket rymd och industrikänsla som skräddarsys efter Nacka Energis verksamhet. Hyresavtalet är tecknat på tio år med ett årligt hyresvärde om ca 4,45 miljoner kronor. Hifab och NAI Svefa har varit rådgivare i affären.

– Vi är glada över att kunna flytta in på Ryssviksvägen 2, ett område som ligger centralt och bra beläget för både vår verksamhet och vår personal. Stendörren kunde erbjuda lokaler med flexibla lösningar som passar vår typ av verksamhet. Vi ser fram emot att flytta in, säger Håkan Askelöf, vd på Nacka Energi, i ett pressmeddelande.

I Point Nacka kommer det att finnas träningsmöjligheter och servering för personalen, bra logistiklösningar för mottagning och distribution av gods samt lokalanpassning för tunga maskiner. Kontorslokalerna kommer att ha samma känsla som äldre industrilokaler i exempelvis Meatpacking District i New York, med mycket ljus och rymd. Point Nacka på Ryssviksvägen har en totalyta på nästan 15 000 kvm – varav ungefär 4 000 kvm av dessa ännu inte är uthyrt.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]