Foto: Stena Fastigheter
Publicerat 8 mars, 2019

Stena välkomnar Swish

Swish flyttar sin verksamhet till Stena Fastigheters lokaler på Drottninggatan 26 i Stockholm. Inflyttning i de 350 kvadratmeter stora lokalerna sker i april.

När Swish flyttar in får de skaparen av världens största mobilapp för sportfiskare i fastigheten – Fishbrain till granne.

[ Annons ]

– Drottninggatan 26 håller på att utvecklas till en mini-hub för snabbväxande it-bolag. Jag tror att såväl Swish som Fishbrain kan ha nytta av att sitta fysiskt nära varandra när det kommer till inspiration, produktutveckling, lärande och passion, säger PG Sabel, vd på Stena Fastigheter Stockholm.

Swish har växer kraftigt, framförallt i e-handeln, med en tillväxt på ca 280 procent. I dag har tjänsten mer än 6,5 miljoner användare.

– Det känns superbra att för första gången flytta till egna lokaler efter att ha varit inneboende i över två år. Lite som att bli vuxen. Det kommer bidra till att ge bolaget rätt förutsättningar att fortsätta utvecklas i takt med marknadens förväntningar, säger Anna-Lena Wretman, vd på Getswish.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]