Foto: Robin Hayes
Publicerat 10 september, 2018

Stena hyr ut vid Brunkebergstorg

Downtown Camper by Scandic, vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm, har tecknat avtal med Stena Fastigheter om att öppna ett nytt våningsplan mot Drottninggatan under 2019.

Våningsplanet, på cirka 2 000 kvadratmeter, kommer inrymma mötes- och eventlokaler för upp till 650 personer, samt ett café öppet för allmänheten.

[ Annons ]

– Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda det många av våra kunder har efterfrågat. Vi kommer att kunna ge en helt unik event- och mötesupplevelse för såväl stora som små grupper, med hela Downtown Campers befintliga erbjudande – mitt i centrala Stockholm. Det blir verkligen en ”one-stop-shop” där man kan få det bästa av vad vi har att erbjuda, säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör Downtown Camper.

Stena Fastigheter, som förvaltar fastigheten, spelar en stor del i upprustningen av området runt Brunkebergstorg.

– Tillsammans med Downtown Camper by Scandic kommer vi att utveckla det som hotellet och dess målgrupp hittills saknat, en mötes- och eventlokal mitt i Stockholm. Det känns bra att skapa nytt liv och energi till den här delen av Drottninggatan och erbjuda stockholmarna ett nytt café, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Den nya lokalen beräknas öppna i september 2019.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]