[ Annons ]

Foto: Stena
Publicerat 26 februari, 2018

Stena Fastigheter söker ”förändringsagenter”

Stena Fastigheter fortsätter sin satsning på sommarjobbare. Nytt för i år man söker efter "förändringsagenter", som ska utveckla idéer på digitala lösningar som förbättrar tillvaron för hyresgästerna.

Jobbet som förändringsagent pågår i fyra veckor och riktar sig till Stena Fastigheters hyresgäster i 18–22 år som vill göra skillnad i samhället genom innovativa idéer.

[ Annons ]

– Vi vill ge ungdomar som bor hos oss möjligheten att utvecklas och uppmuntra den positiva drivkraft och entreprenörskap som finns, säger Sari Isberg, relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg.

Ungdomarna får delta i workshops, övningar och föreläsningar, samt lära sig allt ifrån idéutveckling till entreprenörmässig marknadsföring.
En handledare från Ung handlingskraft guidar guida sommarjobbarna i brainstorminggrupper. En av idéerna väljs ut och utvecklas till ett konkret förslag på en ”digital lösning som ska öka tryggheten eller skapa en meningsfull fritid för hyresgästerna.”

– Det känns fantastiskt kul att Stena Fastigheter väljer att satsa på den här typen av sommarjobb där unga deltagarna får utveckla entreprenöriella förmågor som ett upplevelsebaserat lärande genom att starta ett innovativt projekt, säger Julia Hult, verksamhetsledare på Ung Handlingskraft.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]