Publicerat 31 oktober, 2018

Stena bjuder in hyresgäster till jobbmatchning

Stena Fastigheter Göteborg går in som partner till Opportunity Day som arrangeras den 5 november. Dagen syftar till att samla företag, kommunen och myndigheter som söker nya förmågor till sina verksamheter.

Den 5 november arrangeras Opportunity Day – för att skapa möten, möjligheter och bidra till integration. Dagen kommer bestå av speedmatchning och forumet O-zone med seminarier, panelsamtal och mingel.

[ Annons ]

Som en del i partnersamarbetet bjuder Stena Fastigheter in hyresgäster att delta på Opportunity day. Det är dels bostadshyresgäster som söker jobb och lokalhyresgäster med rekryteringsbehov.

– Kan vi bidra till att våra hyresgäster som idag står utanför arbetslivet får en möjlighet till jobb, så gör vi det! Integration och mångfald är viktigt för oss när vi utvecklar trygga, stabila och trivsamma kvarter, säger Agneta Kores, vd Stena Fastigheter Göteborg.

Stena Fastigheters arbete med relationsförvaltning handlar om att utveckla socialt hållbara stadsdelar. De långsiktiga relationerna och mötena med hyresgästerna är viktiga förutsättningar för att skapa kvarter där hyresgästerna vill bo och arbeta.

– Vi träffar våra hyresgäster, vi lyssnar och försöker hjälpa till där vi kan. Som partner till Opportunity Day kan vi bidra till att arbetssökande och företag möts. Kanske blir det en matchning mellan en av våra lokalhyresgäster och boende, det vore roligt, säger Sari Isberg, Relationsförvaltare på Stena Fastigheter Göteborg.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]