Noha el Hamoui och Kin Lok Lee jobbar som influencers på Stena Fastigheter Malmö i sommar. Foto: Stena Fastigheter.
Publicerat 25 juni, 2019

Stena anställer ungdomar som influencers

Varje år anställer Stena Fastigheter Malmö 100 sommarjobbare mellan 16 och 20 år. I år ska tre av dem jobba som influencers.

Under perioden 24 juni till 15 juli ska Stena Fastigheters influencers berätta om hur det är att sommarjobba på Stena Fastigheter under #TjenaStena! på Instagram.

[ Annons ]

De kommer även att rapportera från arrangemanget Sommar på Claesgatan. Hela sommaren pågår aktiviteter på Claesgatan, en av Malmö stads sommargator. Det blir gatuartistfestival, basketevent, odlingsdagar, e-sport och mycket annat. Två av Stenas sommarjobbare kommer dessutom att jobba heltid som ”Tusenkonstnärer på Claesgatan”. Deras uppgift är att arrangera event, ta hand om besökare och hitta utvecklingsmöjligheter.

– Vi vill hjälpa ungdomar in på arbetsmarknaden. Ett sommarjobb hos oss ger en rad i deras CV och viktiga referenser. Men vi vill också dra nytta av ungdomarnas kunskap och erfarenheter. Därför anställer vi i år även influencers och tusenkonstnärer, säger Unni Sollbe, vd på Stena Fastigheter Malmö AB.

Sedan 2014 har Stena Fastigheter i Malmö, Göteborg och Stockholm tillsammans skapat 1 800 sommarjobb ­­- 300 sommarjobb varje år. Arbetena erbjuds ungdomar mellan 16 och 20 år i Stena Fastigheters bostadsområden i Sverige. Satsningen är en del av Stena Fastigheters relationsförvaltning, företagets metod för att skapa attraktiva kvarter där människor trivs och vill bo kvar länge.

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]