[ Annons ]

Jessica Stark, vd på SUP46 tillsammans med sin hyresvärd Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.
Publicerat 15 januari, 2016

Startuphubben SUP46 till Mood-kvarteret

Kvarteren kring Mood Stockholm fortsätter att expandera. Ny hyresgäst på Regeringsgatan 65 är startuphubben SUP46 som i vår kommer att kunna samla alla sina medlemmar på totalt 2000 kvadratmeter.

– Vi sökte en kreativ plats i hjärtat av Stockholm där vi kan inspireras och utvecklas. Sedan starten för två år sedan har vi lärt oss mycket kring våra egna och våra medlemmars behov. Det ser vi fram emot att kunna applicera när vi nu flyttar, säger Jessica Stark, vd på SUP46.

[ Annons ]

SUP46 (Startup People of Sweden) är ett medlemskapsbaserat community för digitala startups med globalt fokus. Sedan starten i oktober 2013 har de hjälpt sina medlemmar att skapa tillväxt genom ett nätverk av investerare, partners och rådgivare. SUP46 har hittills hållit till på Regeringsgatan 29 och har för närvarande drygt 50 startups som medlemmar, däribland Fishbrain, Instabridge och Universal Avenue.

– Vi är både stolta och glada över att SUP46 återigen har valt oss som samarbetspartner. Att de är med och formar även kvarteren runt Mood Stockholm tillsammans med oss är jättekul. Jag är övertygad om att de kommer att göra ett starkt avtryck, säger Mats Hederos, vd på AMF Fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]