Foto: Nordier property advisors
Publicerat 25 september, 2018

Stadsrum köper av Dalhäll i Nyköping

Galleria Västerport i Nyköping får ny ägare, när Stadsrum fastigheter förvärvar fastigheten Biografen 21 av Dalhäll invest. Tillträde sker den 1 oktober.

Biografen 21 är belägen på Västra storgatan i centrala Nyköping och lokalarean är på runt 11 200 kvadratmeter, fördelade på 67 lägenheter samt lokaler för handel, restaurang och kontor. Dalhäll invests rådgivare i affären var Nordier property advisors och Pwc.

[ Annons ]

– Vi är glada över att avyttra Västerport till Stadsrum, de har en långsiktighet i sina centrumfastigheter som tilltalar oss och vi är övertygade om att deras arbete kommer att lyfta Nyköping Centrum ytterligare, säger Rickard Bender, VD Västerport Galleria

Stadsrum fastigheter får tillgång till fastigheten den 1 oktober 2018.

– Biografen 21 är en blandfastighet som passar Stadsrums investeringsstrategi väl. Fastigheten har ett av Nyköpings bästa lägen med en bra fördelning mellan lokaler och bostäder. Förvärvet är också ett mycket bra komplement till grannfastigheten Galleria Axet som vi sedan tidigare äger, säger John Strand, Transaktionsansvarig på Stadsrum Fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]