[ Annons ]

Foto: SSSB.
Publicerat 14 april, 2020

SSSB rekryterar projektchef

Björn Ribbhagen är ny projektchef på Stockholms studentbostäder. Han kommer närmast från rollen som projektutvecklare på Veidekke.

Förutom sin senaste tjänst som projektutvecklare på Veidekke har Björn Ribbhagen även varit anställd på Svenska Bostäder som projektledare för en rad studentbostadsprojekt, vilket innebär att han redan haft nära kontakt med Stockholms studentbostäder.

[ Annons ]

Malin Söderman, projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder om rekryteringen:

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba tillsammans med Björn. Det känns speciellt intressant då jag tror att vi kommer komplettera varandra väl både vad gäller personlighet och kunskap. Det främjar ett dynamiskt samarbete och jag tror att vi tillsammans med övriga på Stockholms studentbostäder kan fortsätta resan att hela tiden förbättra framtida hemmiljöer för både dagens och morgondagens studenter, säger hon i ett uttalande.

Stockholms studentbostäder är Sveriges största förmedlare av studentbostäder och har flera stora projekt på gång, bland annat 800 nya bostäder på Lappkärrsberget – ett steg närmare målet med över 10 000 studentbostäder inom de närmaste åren.

–  Jag ser fram emot alla spännande projekt som Stockholms studentbostäder har. Det ska bli roligt att träffa alla nya kollegor och tillsammans påverka hur framtidens studentbostäder ska byggas, kommenterar Björn Ribbhagen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]