[ Annons ]

Publicerat 15 juni, 2020

Specialfastigheter chefsrekryterar

Josef Guttenkunst är ny chef för Projekt och Teknik på Specialfastigheter. Han kommer närmast från Familjebostäder och rollen som konsult och projektchef.

Josef Guttenkunst har även en bakgrund som vd för byggentreprenören Ängabyggen och har tidigare arbetat främst med fastigheter, ledarskap, ledningsgruppsarbete, investeringsprocesser och utvecklingsfrågor. Han har även styrelseuppdrag hos Slumra AB, Liccuid AB och Företagarna.

– Jag har en bred erfarenhet från affärsdrivande och förvaltande bolag. I Specialfastigheter har jag funnit ett stabilt bolag med en spännande framtid, komplexa fastigheter och både kunniga och välkomnande medarbetare. Jag ser verkligen fram mot att få vara en del av Specialfastigheter och kunna bidra till företagets fortsatta utveckling och framgång, säger Josef Guttenkunst.

[ Annons ]

– Vi välkomnar Josef som ny chef för Projekt och Teknik och som ny medarbetare hos oss, säger vd Åsa Hedenberg. Han kommer med sin erfarenhet och kompetens inom bland annat ekonomi, process och organisation att bidra till att vi fortsätter att utveckla bolagets projektverksamhet och leverera kundnytta i form av säkra, effektiva och hållbara fastigheter.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]