[ Annons ]

Foto: SBS.
Publicerat 10 februari, 2021

Sofia Folstad ny finans- och transaktionschef på SBS

Studentbostäder i Sverige rekryterar Sofia Folstad till rollen som finans- och transaktionschef. Hon kommer närmast från rollen som director inom capital markets på Colliers.

Sofia Folstad får nu ansvar för SBS förvärvs- och tillväxtstrategi, med fokus på fastighetsförvärv. Hon tar även plats i ledningsgruppen.

– Det känns spännande att bli en del av Studentbostäder i Sverige med tanke på den expansiva fas bolaget befinner sig i. Jag har i tidigare roller följt SBS sedan starten 2018 och är imponerad över den resa bolaget gjort. Med starka ägare och en stabil plattform för tillväxt och fokus på att öka transaktionstakten hoppas jag kunna bidra till fortsatt tillväxt.

[ Annons ]

Rebecka Eidenert, vd på Studentbostäder i Sverige, är nöjd över att han lyckats rekrytera Sofia Folstad.

– Jag är jätteglad och stolt över att vi lyckats rekrytera Sofia med en sådan bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och finansvärlden, där hon blir ett betydande tillskott i ledningsgruppen. Det här är ett viktigt steg på resan mot att bli en ledande nordisk aktör inom studentbostäder, säger Rebecka Eidenert, VD på Studentbostäder i Sverige.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]