[ Annons ]

Spelutvecklingsbolaget Dice har vunnit titeln Sveriges snyggaste kontor både med sina gamla och nya lokaler. Foto: Dice
Publicerat 16 november, 2016

Snyggast kontor även efter flytt

Spelutvecklingsbolaget Dice har det snyggast på jobbet om svenska folket får säga sin mening. I onsdags tog de emot priset Sveriges Snyggaste Kontor.

Dice är en av världens främsta spelutvecklare med virtuella succéer som Battlefield, Battlefront Star Wars och Mirror´s Edge bakom sig. I år vann de pris för sitt högst reella kontor för andra gången.

[ Annons ]

– Det känns helt fantastiskt. Vi vågade inte hoppas på detta eftersom vi vann med vårt förra kul. Otroligt kul, säger Helene Markås på Dice.

När Dice vann 2011 låg deras kontor på Katarinavägen, men tidigt i år gick flyttlasset till AMF Fastigheters Fatburen på Södermalm. Samme inredningsarkitekt, Marco Checchi på Studio Stockholm, valdes för det nya kontoret.
– Mycket är specialbyggt för vår typ av verksamhet. Det är stora utmaningar eftersom vi använder mycket el och genererar mycket värme. Man får använda många speciallösningar, säger Niklas Domander på Dice.

I tävlingen, som arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, har folk kunnat rösta pa? sitt favoritkontor och sedan har en jury valt ut det vinnande bidraget

Juryns motivering lyder:
”Ett snyggt kontor är framför allt ett kontor som passar och speglar verksamheten som bedrivs i det – ett kontor som gör att verksamheten utvecklas. Företag som sticker ut ska självklart ha ett kontor som sticker ut. Årets vinnare andas, lekfullhet, kreativitet, innovation och mod. Mod att pröva nya lösningar som både visuellt och funktionsmässigt rimmar med företagets ambitioner om att vara världsledande på det de gör. Det här är ett kontor för ett företag som verkligen vågar satsa – som vågar kasta tärningen. Roll the Dice!”

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]