[ Annons ]

Peter Jetzel, COO Epicenter Oslo
Publicerat 28 augusti, 2018

Snart får Norge sitt Epicenter

Konceptet Epicenter ska nu ut på den nordiska marknaden. Först ut är Oslo där ett nytt digitalt innovationshus slår upp dörrarna i november 2018.

Epicenter Oslo ska precis som den Stockholmska motsvarigheten vara en plats för etablerade storföretag som vill utveckla sin digitala affär och för snabbväxande digitala bolag som kommit ur inkubatorfasen.

[ Annons ]

– Framgångarna i Stockholm har lett till att vi får många förfrågningar. Tillsammans med Oslo Areal har vi nu lyckats hitta rätt hus och plats, här hoppas vi att Epicenter kan skapa en kreativ arena. I Norge har investeringar i start- och scale-ups ökat dramatiskt de senaste åren vilket är en spännande utveckling och vårt fokus på digital innovation och tillväxt passar den rådande norska marknaden väl. En stark, utökad närvaro i Norden skapar också fantastiska möjligheter och synergier för våra mer än 4000 befintliga medlemmar att växa och utvecklas, säger Patrick Mesterton, vd och grundare Epicenter.

Men Oslo är inte först ut när Epicenter sprider sig. I våras öppnades Epicenter i Amsterdam och i oktober inviger även bolaget en digital plattform i New York.

Epicenter Oslo kommer att husera i den ikoniska Shell-fastigheten på Pilestredet 33 mitt i den norska huvudstaden. De första medlemmarna i Epicenter Oslo flyttar in under november månad.

– Epicenter blir en dynamisk, innovativ miljö där upplevelsen med samarbete, lärande och flexibla arbetsplatser är en del av erbjudandet – som fyller en ny och viktig roll i utvecklingen av näringslivet i Oslo. Därför är vi stolta och glada att vi redan innan öppning har tecknat ett antal medlemmar som en del av vår community, säger Peter Jetzel, COO, Epicenter Oslo.

Medlemmar som redan är klara att flytta in är bland andra Fjong, Rema 1000, Bertel O. Steen, Ergo Ego, Digital Opptur, Result Nordics och Optin Bank.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]