Slussen (den aktuella fastigheten är ej med på bilden). Foto: Shutterstock.
Publicerat 8 september, 2016

Slussgården hur ut kontor till Inera

Slussgården har tecknat hyresavtal med Inera som flyttar sitt kontor till Tjärhovsgatan 21 i Stockholm i fastigheten Sandbacken mindre 39. Uthyrningen omfattar totalt 1 952 kvadratmeter kontorsyta i tre plan med planerad inflyttning den 1 maj 2017.

Lokalerna kommer anpassas till aktivitetsbaserad kontorsmiljö med hjälp av Varg och Reflex arkitekter. Inera har tidigare varit hyresgäst hos Slussgården men flyttade när verksamheten växte och lokalerna inte längre räckte till.

[ Annons ]

Björn Almqvist, Ekonomi- och administrativ chef på Inera säger ”- Det känns spännande att byta både lokaler och arbetssätt. Aktivitetsbaserat kontor kommer att passa vår organisation mycket bra eftersom vi jobbar mycket i projektform och med många konsulter. Vi ser framemot flytten och att återigen bli hyresgäster hos Slussgården”.

Ineras uppdrag är att samordna och utveckla Sveriges landstings och regioners e-hälsotjänster.

– Vi gläder oss oerhört övar att Inera väljer att flytta tillbaka till oss, helt i linje med vårt förhållningssätt att alltid sträva efter goda relationer med våra hyresgäster, nya som gamla och så att de förhoppningsvis även blir återkommande. Genom våra senaste förvärv fick vi möjlighet att erbjuda dem nya lokaler ” säger Jari Lalli vd på Slussgården.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]