Foto: Slättö
Publicerat 13 september, 2019

Slättö rekryterar Staffan Unge

Staffan Unge är ny affärsutvecklingschef på Slättö. Han kommer närmast från rollen som Sverigechef på Barings Real Estate, med ansvar för transaktioner och förvaltning av Barings bestånd i Sverige.

Staffan Unge har även en bakgrund som transaktionschef och affärsutvecklingsansvarig på Svenska Handelsfastigheter, samt rådgivare på nuvarande Nordanö med stor delaktighet i nya affärsområden och strategiska projekt.

[ Annons ]

– Jag är glad att resan hos Slättö äntligen börjar. Slättö präglas av ett kompetent, hungrigt och affärsdrivet team, vilket tilltalar mig. Jag ser fram emot att tillsammans med organisationen vidareutveckla och expandera Slättös verksamhet och skapa nya sätt att tänka, agera och förhålla sig till, säger Staffan Unge, nytillträdd affärsutvecklingschef, Slättö.

Johan Karlsson, vd och grundare av Slättö, är nöjd med rekryteringen av Staffan Unge.

– Jag och Staffan har känt varandra i snart 10 år och jag är glad att vi äntligen får möjligheten att jobba tillsammans. Vi vill fortsätta att utveckla Slättö med ett team som förenar kompetens med ett högt personligt engagemang. Staffan är med sin breda erfarenhet och kunskap en nyckelrekrytering för oss, säger han i ett uttalande.

 

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]