Sephoras nya butik i Uppsala blir kedjans femte i landet. Illustration: Atrium Ljungberg.
Publicerat 23 maj, 2017

Skönhetskedja flyttar in i Forumgallerian

Forumgallerian i Uppsala ska uppdateras storskaligt. På tisdagen presenterades den första nya hyresgästen – den internationella skönhetskedjan Sephora som öppnar sin butik i augusti.

Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian i Uppsala. Utbudet ska förstäras med fler restauranger, caféer och butiker. Den första nya hyresgästen blir skönhetskedjan Sephora.

[ Annons ]

– Vi är väldigt glada att ett så uppskattat varumärke Sephora etablerar sig i Uppsala och att valet föll på Forumgallerian. Vi har positionerat oss som en galleria med starkt modefokus och här blir Sephora ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, Marknadsområdeschef Atrium Ljungberg.

Sephora öppnade sin första butik i Sverige för fem år sedan och finns idag på fem platser i Stockholm, Göteborg och Malmö. Den nya butiken i Forumgallerian kommer att erbjuda produkter från Sephoras eget märke och exklusiva märken som enbart finns på Sephora.

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018. Gallerian ägs av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg.

 

 

 

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]