Foto: Skanska.
Publicerat 2 maj, 2016

Skanska säljer logistikfastighet i Nybro

Skanska säljer fastigheten Nybro Tallen 58 till Alma Property Partners som genomför investeringen tillsammans med P&E Fastighetspartner. Logistikfastigheten omfattar 20 400 kvadratmeter och färdigställdes av Skanska i december 2010.

– Fastigheten är en modern logistikfastighet i Nybro anpassad till hyresgästens verksamhet. Förvärvet passar Alma Property Partners mycket bra med ett långsiktigt hyresavtal och ett stabilt kassaflöde. Vi hoppas kunna utveckla fastigheten och relationen med hyresgästen vidare, säger Christofer Lundquist på Alma Property Partners.

[ Annons ]

Fastigheten är fullt uthyrd till AB Gustaf Kähr som ingår i golvtillverkaren Kährs Group. Den nya ägaren tillträder fastigheten 29 april 2016.

– Försäljningen av Tallen 58 bekräftar investerarnas intresse för våra moderna logistikfastigheter. Det är rätt läge för oss att avyttra fastigheten och det är glädjande att sälja till en långsiktig och stabil aktör som Alma Property Partners, säger Jonas Karlsson, transaktionschef för Skanska Fastigheter Göteborg.

Angermann har varit rådgivare till Skanska i transaktionen.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]