Skanska har tecknat hyresavtal med PwC om cirka 900 kvadratmeter på plan 7 i Hagaporten III, Solna. Inflyttning sker i oktober 2011.
Publicerat 24 maj, 2011

Skanska hyr ut Hagaporten III i Solna

Skanska har tecknat hyresavtal med PwC om cirka 900 kvadratmeter på plan 7 i Hagaporten III, Solna. Inflyttning sker i oktober 2011.

Hagaporten III är en av Stockholms mest miljösmarta kontorsbyggnader. Som certifierad miljöbyggnad och EU Green Building har fastigheten redan hunnit få flera priser och utmärkelser, bland annat Solna Stads miljöpris 2008.

[ Annons ]

PwC är marknadsledande inom revision, redovisning, skatt och affärsrådgivning. Företaget väljer nu att etablera sig i Solna.

– Solna är ett av Stockholmsområdets mest expansiva områden med många företag och ett attraktivt företagarklimat varför det känns naturligt för oss att etablera oss här säger Robert Wennberg, kontorschef för PwC:s kontor i Solna.

– Valet av lokaler i Solna föll på Hagaporten III därför att det är moderna, miljöanpassade lokaler som har ett bra läge dit våra kunder enkelt hittar och kan ta sig. Med den lokallösning vi har valt får vi en fantastisk arbetsmiljö med öppna ytor och mycket ljus, vilket vi är övertygande om attraherar både våra befintliga och framtida medarbetare, fortsätter Robert Wennberg.

– Vi är väldigt stolta och glada över att få ett välkänt företag som PwC som hyresgäster i Hagaporten. Detta visar att företag tycker om läget i Solna och att miljöaspekten verkligen är viktig, säger Caroline Arehult, VD för Skanska Fastigheter Stockholm.

Hagaporten III är ett av Solnas största moderna kontorshus med 28 000 kvadratmeter. Övriga hyresgäster i Hagaporten är ÅF, Dell, Toshiba, Billerud, Dekra och Restaurang Element, som drivs av Sabis.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]