[ Annons ]

Publicerat 15 oktober, 2013

Skanska bygger hyreshus åt Poseidon i Göteborg

Till våren 2015 ska den nya fastigheten står färdig i centrala Gamlestaden. Nu planerar Skanska och Poseidon för 53 nya lägenheter i området. – Som samhällsbyggare är vi väldigt glada över att få vara med i utvecklingen av Gamlestaden och bidra till nya hyresrätter i ett attraktivt läge. Det här blir ett bra exempel på […]

Till våren 2015 ska den nya fastigheten står färdig i centrala Gamlestaden. Nu planerar Skanska och Poseidon för 53 nya lägenheter i området.

[ Annons ]

– Som samhällsbyggare är vi väldigt glada över att få vara med i utvecklingen av Gamlestaden och bidra till nya hyresrätter i ett attraktivt läge. Det här blir ett bra exempel på hur vi skapar ett hållbarare samhälle med stort fokus på hållbara lösningar och energieffektivitet, säger Eva Torberger, distriktschef, Skanska Sverige AB.

Byggarbetena har redan påbörjats och första inflyttning är planerad att ske under våren 2015.
– Det är spännande att kunna passa in ett nytt modernt bostadshus mitt i en kulturhistorisk känslig miljö. Vi tror att bostäderna och den planerade restaurangen kommer att ge torget liv och rörelse, säger Cathrine Gerle, projektledare på Bostads AB Poseidon.

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]