[ Annons ]

Foto: Sizes.
Publicerat 16 augusti, 2021

Sizes rekryterar ekonomichef

Anna-Carin Bjelkeby är ny ekonomichef på Sizes. Hon kommer närmast från Zengun Group och tillträdde sin nya tjänst den 9 augusti.

Förutom rollen som ekonomichef på Zengun Group har Anna-Carin Bjelkeby arbetat på FM Mattsson Mora Group, PricewaterhouseCoopers och GEAB. Nu tar hon alltså jobbet som ekonomichef på den industriella tillverkaren av flerbostadshus Sizes.

– Med Sizes industriella produktion tillverkas och levereras hållbara bostäder på kortare tid till ett attraktivt pris med målet att fler ska ha råd att tillgodose sitt bostadsbehov. Sizes växer i takt med nya projekt, därför känns det fantastiskt att välkomna Anna-Carin Bjelkeby som kommer att fylla en viktig roll med sin erfarenhet och kompetens för Sizes fortsatta utveckling, säger Niklas Andersson, grundare och vd på Sizes.

[ Annons ]

Anna-Carin Bjelkeby kommenterar sitt nya jobb: 

– Jag är både stolt och glad att bli en del av teamet som ska fortsätta resan med att tillverka hus med låg klimatpåverkan. Med mina erfarenheter ser jag fram emot att bidra till fortsatt utveckling och arbetet med lönsam tillväxt, säger hon i en kommentar.

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]