[ Annons ]

Foto: SISAB
Publicerat 11 december, 2019

SISAB rekryterar chef

Malin Lövström är ny chef för SISAB:s projektavdelning. Hon kommer närmast från konsultföretaget ÅF Pöyry och rollen som marknadsområdeschef.

Malin Lövström har även en bakgrund som projektområdeschef på vårdfastighetsbolaget Locum. Hon tar i och med sin nya tjänst

[ Annons ]

– Det är ett stort uppdrag som Malin axlar men med hennes erfarenhet så är jag övertygad om att SISAB kommer fortsätta att leverera och utveckla Stockholms utbildningsmiljöer, säger Claes Magnusson, vd för SISAB.

Malin Lövström tillträder sin nya tjänst den 2 mars, då hon samtidigt tar över chefsuppdraget och platsen i ledningsgruppen från Anders Eklund, som efter nio år på SISAB börjat som vd för Leksandsbostäder.

– Det känns spännande att få vara med på resan när Stockholm växer och uppdraget att bygga skolor är viktigt och inspirerande. Jag ser fram emot att i en kompetent och långsiktig beställarorganisation som SISAB få vidareutveckla projektavdelningen och skapa fler samarbeten mellan olika leverantörer och staden för att tillsammans klara kommande utmaningar, säger Malin Lövström.

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]