Foto: Signalisten
Publicerat 20 januari, 2020

Signalisten rekryterar chef

Thobias Leidenfors är ny chef för Signalistens nya avdelning för uthyrning av lokaler och parkering. Han kommer närmast från Stockholmshem och rollen som områdesansvarig för uthyrning av kommersiella lokaler.

Signalistens nya avdelning ska hantera uthyrning av bolagets 200 verksamhetslokaler och 7 000 bilplatser. Den är en följd av att Signalisten från och med den 1 juli tar över uthyrning av Solna stads bilplatser.

[ Annons ]

– Att samla uthyrningen av lokaler och parkeringsplatser i en ny specialiserad avdelning effektiviserar vårt arbete. Vår ambition är också att solnaborna får en smidig och effektiv hantering av sina parkeringsbehov, säger Lars Jolérus, vd för Signalisten.

Thobias Leidenfors har lång erfarenhet av lokaluthyrning i fastighetsbranschen och har en bakgrund på Brostaden ­– nuvarande Castellum – och Balder.

– Jag ser fram emot att bygga upp avdelningen. Att få lära känna Signalisten, bekanta mig med fastigheterna och förutsättningarna i områdena. Jag vill fortsätta utveckla det goda samarbetet med lokalhyresgästerna och hitta bra sätt att lösa hyresbehoven hos olika kunder, säger Thobias Leidenfors.

 

 

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]