[ Annons ]

Foto: Stena Fastigheter.
Publicerat 9 december, 2019

Sharkmob expanderar hos Stena Fastigheter

Spelföretaget Sharkmob expanderar sina lokaler i centrala Malmö. Det står klart sedan man skrivit ett nytt hyreskontrakt med Stena Fastigheter.

Sharkmob har haft sitt kontor på Mäster Johansgatan sedan 2018 och redan utökat sina ytor. Nu expanderar man ytterligare och de nya lokalerna kommer att färdigställas i två etapper. En första inflyttning är planerad till sommaren 2020.

[ Annons ]

– Lokalen är en anrik gammal banklokal där vi har behållit delar av bankvalvet och integrerat i ny modern miljö. Vi utökar från 500 till en 3 000 kvadratmeter stor sammanhängande lokal. Att vi har lyckats att pussla ihop ytan i en så gammal fastighet med så fint resultat är riktigt häftigt, säger Kasia Ljungberg, fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö.

Spelbolaget Sharkmob startades 2017 och har på knappt tre år växt till runt 100 anställda.

– Det är fantastiskt att Sharkmob, som är ett spännande och innovativt företag väljer att expandera vidare tillsammans med oss på Stena Fastigheter. För oss är det ett kvitto på att kunderna trivs med oss och att vi kan erbjuda flexibla lösningar för kunder i alla utvecklingsfaser, säger Kasia Ljungberg,

 

[ Annons ]

[ Annons ]

[ Nyheter ]
[ Reportage ]
[ Krönikor ]
[ Papperstidningen ]